Masteron, ook bekend onder de naam «Drostanolone Propionate», is een populaire synthetische steroïde geweest. Het staat bekend om zijn vermogen om snijcycli te stimuleren. Masteron, dat al een erg magere steroïde is, kan je een lichaamsbouw geven die verder gaat dan wat je van nature zou kunnen krijgen. Masteron kan ook worden gebruikt ter voorbereiding op bodybuildingwedstrijden. U kunt drostanolon enanthate nu online kopen.

Het blinkt uit in het afstoten van hardnekkig lichaamsvet. Het gebrek aan vochtretentie van Masteron maakt het mogelijk om dit te bereiken, wat het onderscheidt van andere steroïden. De competitieve bodybuilders van Masteron zullen de grootste voordelen behalen. Masteron is het meest effectief als u een streng dieet volgt. Masteron zal u ten goede komen als het duidelijk is wat u probeert te bereiken.

Meester, wat is het?

Masteron (Drostanolone-propionaat) is een zeer exotische androgene steroïde, die oorspronkelijk bedoeld was als anti-oestrogeen. Het hecht zich aan de androgeenreceptoren van uw lichaam. Vervolgens interageert het met andere celdelen die eiwitten produceren. Dit interne proces kan als bijwerking hebben dat het je anabole vermogen aanzienlijk vergroot. Masteron is een anabool middel dat is afgeleid van dihydrotestosteron. Maar Masteron heeft een chemische wijziging die Masteron een grotere anabole beoordeling geeft dan DHT.

Masteron wordt nu gebruikt door bodybuilders, atleten en voor het snijden van cycli. Dit product is oorspronkelijk ontwikkeld onder het merk «Masteril». Het stond bekend als een middel tegen stress. De oorspronkelijke bedoeling was om borstkanker te genezen door andere medicijnen te gebruiken. Bodybuilders en atleten houden van dit product omdat het hormonale systemen beïnvloedt.

Er zijn twee verschillende vormen van Masteron/Drostanolone Propionate:

* Masteron ENANTAAT. (Drostanolone ENANTAAT).
* Masteron Propionaat (Drostanolone Propionaat)

Enanthate kan moeilijker zijn dan propionaat. Het vereist echter minder injecties en heeft een langere halfwaardetijd. Propionaat komt vaker voor, maar geen van beide is tegenwoordig gemakkelijk te verkrijgen. Dit komt omdat de farmaceutische laboratoria in de Verenigde Staten jarenlang zijn gestopt met de productie ervan. Als zodanig zijn ondergrondse laboratoria de enige opties. De meeste mensen zijn bekend met en vertrouwd met steroïden.

Propionaat Drostanolon

Dit is het origineel van Masteron en is erg in trek bij serieuze lifters. Hoewel het kan worden gebruikt als anabool en als anti-oestrogeen, is dit niet zo effectief als andere steroïden. Deze Masteron-variant is effectief in het verbeteren van de spierkracht. Het is een DHT-derivaat dat een extra methyl tot koolstof twee posities heeft, en een carbonzuurester.

Hierdoor is het medicijn krachtig en heeft het een langzaam metabolisch effect op het lichaam. Het heeft een gemiddelde halfwaardetijd van 2,5 dagen, wat aanzienlijk korter is dan die van Enanthate. De halfwaardetijd / ester van het propionaat is korter dan die van Enanthate, dus de cycli zijn korter. Als je genoeg hebt voor een cyclus van 8-10 weken, kun je het stapelen op testosteronpropionaat (de meest compatibele testoseronester). Masteron-propionaat kan ook vaak naast trenbolon en stanzolol (Winstrol) worden gestapeld.

Drostanolone ENANTAAT

Masteron met een langere ester heeft meer tijd nodig om het lichaam kwijt te raken (ongeveer 10 extra dagen dan M. Propionate). Met de Enanthate-ester hoeft u niet zoveel te nemen, maar is het gemakkelijker om kleinere doses te nemen. Daarom kiezen velen voor deze variant.

Enanthate duurt meestal 12 weken. Masteron Enanthate werkt net als Masteron Propionate met Testosteron Enanthate. Deze 3 verbindingen zijn zeer effectief wanneer ze samen worden gecombineerd. De vorm stapelt goed met Winstrol. Masteron Enanthate, in combinatie met Testosteron Enanthate, moet als een minimum worden beschouwd.

Masteron-voordelen

Masteron kan worden beschouwd als een van de zwakste steroïden. Omdat het geen massa toevoegt zoals andere typen, kan Masteron soms worden beschouwd als een van die minder krachtige steroïden. Masteron is niet gemaakt om u dikker te maken, maar het is ontworpen om snijresultaten van topkwaliteit te produceren. Het is het beste hulpmiddel om u te helpen dit te bereiken, als u het correct opvat, zoals ik heb uitgelegd.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *